» Polityka prywatności

Zmiana języka

PolskiEnglishDeutschFrançais

Kontakt

  • STRIDE translation agency
  • e-mailinfo@stride.pl
  • telefontel. +48 22 394 28 77
    tel. +48 667 578 340
  • Skypestridetranslationagency
  • Pracujemy dla Państwapn. - pt. 08.00 - 17.00
    Mo - Fr 8.00 A.M. - 5.00 P.M.

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowościach i promocjach.

 

Polityka prywatności



Szanujemy Twoje prawo do prywatności.

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe np. imię, nazwisko, adres email, telefon, ew. nazwę firmy / instytucji.

Dane zbierane podczas zamówienia
Zanim będziemy mogli zrealizować zamówienie zapytamy Cię o imię, nazwisko, adres e-mail, telefon, ew. nazwę, adres i nip firmy oraz dane dotyczące formy płatności.

Dane zbierane podczas rejestracji
Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu (np. składanie zamówienia), będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz hasło, jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.
Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Ci zalogowania się do naszego systemu.
Dane zbierane podczas transakcji będą wykorzystane w celu realizacji zamówienia, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Ci zamówienia. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążenia Twojej karty lub rachunku bankowego. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe, jeżeli chcesz dokonać płatności za zamówienie kartą lub przelewem bankowym.
Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci Newslettera. Podczas rejestracji zostaniesz także zapytany, czy chcesz otrzymywać Newsletter.
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś zamówienia, możesz otrzymać od nas e-maile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zamówienia.
Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą e-mailową nasz Newsletter.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera.
Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury.
Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

W jaki sposób zabezpieczymy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe jest zaszyfrowana. Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

 


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl